Производи
FLaytout Menu

Formula 1 Nutritional shake mix

Нашиот најпродаван и вкусен шејк како заменски оброк.
Herbalife Formula 1 Nutritional shake mix Smooth chocolate 550 g
Herbalife Formula 1 Nutritional shake mix Smooth chocolate 550 g

Храната прикажана на сликите и/или во видеото служи само за илустрација и не ја претставува содржината на производите.

SKU 4468

Изберете големина

Нашите нутриционистички производи кои се поткрепени со наука може да се набават исклучиво преку Независните Членови на Herbalife. Овој производ не е наменет за дијагностицирање, терапија, лекување или превенција на ниедно заболување.