Производи
FLaytout Menu
Позадина
Luigi Gratton speaking on stage at Extravaganza 2024 in Mexico

Нашите стручњаци

Меѓу нашите лекари, тренери, нутриционисти и членови на Советодавниот одбор има меѓународно признати стручњаци и лидери со докажано искуство и стручност. Специјализирани за исхрана, фитнес и јавно здравје, спроведуваат истражувања чии резултати се иновативни производи. Тие ги едуцираат и обучуваат нашите Хербалајф Независни Членови кои потоа ги водат и поддржуваат своите клиенти за да ги постигнат своите цели и да го живеат својот најдобар живот.

Светски стручњаци

Susan Bowerman-image
Susan Bowerman

М.С., Р.Д., CSSD, CSWM, FAND - виш директор, едукација и обука за исхрана во светот
Претседател, Советодавен одбор за диететски Хербалиф и Советодавен одбор за надворешна исхрана

Luigi Gratton-image
Luigi Gratton

MD, MPH – Потпретседател, Канцеларија за здравје и благосостојба
Претседател, Советодавниот одбор за исхрана на Herbalife

David Heber-image
David Heber

M.D., Ph.D., FACP, FASN – претседател, Институт за исхрана на хербалифе

John Heiss-image
John Heiss

д-р. – Потпретседател, Глобални иновации на производи
Член на Herbalife Nutrition Советодавен одбор

 

Rocio Medina Badiano-image
Rocio Medina Badiano

MD – Копретседавач и член, Советодавниот одбор за исхрана на Herbalife

Dana Ryan-image
Dana Ryan

Д-р, м-р, МБА - директор, спортски перформанси, исхрана и едукација Чаир, Herbalife фитнес Советодавен одбор

Gary Small-image
Gary Small

MD – член, Советодавниот одбор за исхрана на Herbalife