Производи
FLaytout Menu
Зелена замаглувачка позадина
Извршниот директор на Herbalife, Мајкл Џонсон презентира на Honors Keynote

Нашите лидери

Нашиот извршен менаџмент и одбор на директори се страсни лидери кои нè инспирираат да живееме најдобар живот секој ден. Со нивната разновидна експертиза и напреден пристап, тие ги овластуваат независните членови и вработените на Herbalife да ја постигнат нашата визија да станеме врвна компанија и заедница за здравје и здравје во светот.

Управување

Michael O. Johnson-image
Michael O. Johnson

Претседател и главен извршен директор

Stephan Gratziani-image
Stephan Gratziani

претседател

John DeSimone-image
John DeSimone

Главен финансиски директор

Frank Lamberti-image
Frank Lamberti

Главен оперативен директор

Troy Hicks-image
Troy Hicks

Главен оперативен директор

Henry Wang-image
Henry Wang

Извршен потпретседател, генерален советник и корпоративен секретар

Joe Miranda-image
Joe Miranda

Главен директор за дигитална и технологија

Ibi Montesino-image
Ibi Montesino

Извршен потпретседател, началник на кабинет

Jesus Alvarez-image
Jesus Alvarez

Управен директор, Мексико

Stella Tsai-image
Stella Tsai

Извршниот директор, Кина

Ajay Khanna-image
Ajay Khanna

Управен директор, Индија

Chris Stirk-image
Chris Stirk

Управен директор за Европа и Африка

Rob Levy-image
Rob Levy

Регионален претседател на Америка

Одбор на директори

Michael O. Johnson-image
Michael O. Johnson

Претседател и главен извршен директор

Dr. Richard H. Carmona-image
Dr. Richard H. Carmona

Директор

Celine Del Genes-image
Celine Del Genes

Директор

Sophie L’Hélias-image
Sophie L’Hélias

Директор

Alan W. LeFevre-image
Alan W. LeFevre

Директор

Michael Levitt-image
Michael Levitt

Директор

Michael Levitt-image
Michael Levitt

Директор

Rodica Macadrai-image
Rodica Macadrai

Директор

Juan Miguel Mendoza-image
Juan Miguel Mendoza

Директор

Donal L. Mulligan-image
Donal L. Mulligan

Директор

Maria Otero-image
Maria Otero

Директор

Позадина на зеленото лого

​Поврзете се со нашето раководство

​На сите им даваме можност директно да комуницираат со претседателот на одборот, поединечни директори, директори кои не се раководни како група или со целиот одбор на директори.