Производи
FLaytout Menu
Жена седи на компјутер во кафуле

Контактирајте нè

Ви треба поддршка? Ви стоиме на располагање. Исконтактирајте нè во секое време за прашања во врска со производите, вашиот бизнис, што и да сакате да дознаете.

Тука сме за да ви помогнеме

Без разлика дали имате прашања за производите или сте заинтересирани за деловната можност на Herbalife, исконтактирајте локален Herbalife Независен Член, ако веќе познавате некој што е Член. Ова лице е комплетно обучено за да ви обезбедува индивидуализирана поддршка што ви е потребна за да почнете. 

Не грижете се ако не познавате локални Herbalife Независни Членови. За ова и за други прашања, исконтактирајте го Тимот за услуга на клиентите на Herbalife, кој ќе ве поврзе со Независен Член и ќе ви одговори на прашањата.

Телефон

Бројот на Одделот за односи со Членови:

+385 1 3309238

Од понеделник до четврток | 9:00-17:00 часот

Петок | 8:00 - 16:00 часот

Адреса

Herbalife Северна Македонија

МСТ ИНТЕРНЕШНЕЛ ДООЕЛ
Бул. Илинден бр. 103 лок.1, 1000 Скопје Република Северна Македонија
ЕМБ: 6139167
ЕДБ: МК4030006603425

Тел. +389 2 3109 215
Факс: +389 231 79946
Електронска пошта: ordermk@mst-international.eu

Сметка број: 210061391670129
Банка депонент: НЛБ Банка Скопје Друштвото е регистрирано во Централниот Регистар на Република Северна
Македонија во согласност со законските прописи

Fresh plant of peppermint

​Најдете ја вашата локална Herbalife канцеларија

Погледнете го адресарот на Herbalife со локации во целиот свет.