FLaytout Menu
Kent Bradley

Kent Bradley

M.D., MBA, MPH – Chief Health and Nutrition Officer

Biografi

Dr. Kent Bradley er sjef for helse og ernæring hos Herbalife. Dr. Bradley er ansvarlig for ernæring og produktopplæring for selskapet, inkludert utvikling av pedagogiske verktøy og læringsplattformer for Herbalifes selvstendige distributører for å sikre at de får kontinuerlig opplæring, slik at de kan levere en førsteklasses kundeopplevelse skreddersydd til hver enkelt persons behov.

Før han begynte i Herbalife, hadde Dr. Bradley ledende roller i offentlig og privat sektor. Han er tidligere president for Safeway Health, en leverandør av helseteknologiløsninger og -tjenester som støtter generelle strategier for arbeiderhelse for store kommersielle kunder. Han fungerte også som senior vice president og chief medical officer for Safeway, et selskap med 44 milliarder dollar i årlig omsetning og 185 000 ansatte.

Dr. Bradley satt i en rekke styrer, inkludert styret for CommonSpirit Health, et av de største helsevesenene i USA med en omsetning på over 33 milliarder dollar. Han er aktivt involvert i flere samfunnshelse- og velværeinitiativer og er grunnleggeren av Core Communities, en frivillig organisasjon som støtter sunne lokalsamfunn ved å skape overbevisende innhold som oppmuntrer til samtaler om viktige spørsmål. Han har fungert som strategisk rådgiver for flere helseteknologiselskaper med et spesielt fokus på forbrukerengasjement.

Dr. Bradley er en pensjonert oberst i hæren og utdannet ved United States Military Academy. Han har en mastergrad i folkehelse fra University of Minnesota, en executive MBA fra University of Denver og en medisinsk grad fra Uniformed Services University of the Health Sciences i Bethesda, Maryland. Han er styresertifisert innen folkehelse og forebyggende medisin og har sertifikat i eierstyring og selskapsledelse fra INSEAD. En ivrig entusiast for å holde seg aktiv gjennom en blanding av lagsport og friluftsliv, Dr. Bradleys favorittprodukter inkluderer Herbalife24® Rebuild Strength og Herbalifeline®.