FLaytout Menu
Trener kunde nettbrett

Din bedrift, på din måte

Det er mange grunner til å bli en selvstendig Herbalife-distributør. Kanskje vil du ha en deltidsbedrift som gir deg mer tid med venner og familie. Eller kanskje du er interessert i å starte, bygge og drive virksomheten din fra hvor som helst i verden. Og underveis vil du oppleve en positiv innvirkning når hjelper folk til å leve sitt beste liv. 

Å bygge en Herbalife-virksomhet gir deg muligheten til å vokse på dine vilkår uten krav om å drive virksomheten på en bestemt måte eller på et bestemt tidspunkt. Vi tilbyr deg hjelp til å utvikle ferdigheter til å hjelpe, inspirere, styrke dine kunder og, om du vil, andre Herbalife-distributører som deler ditt engasjement. Når virksomheten din vokser, kan du låse opp nye måter å tjene penger på. For å se hva folk flest vanligvis tjener i løpet av en måned, se vår kunngjøring om gjennomsnittlig bruttokompensasjon. Atypiske prestasjoner kom fra hardt arbeid, dyktighet og dedikasjon. 

Bli med i Herbalife i dag, og omfavn en fremtid med grenseløs kreativitet. La målene dine bli virkelighet. 

​Connie C.

Suksesshistorier

​"Når du begynner å se fysiske endringer, kan du ikke annet enn å føle deg bra. Jeg ønsket å fange denne følelsen og dele den med andre. Det var motivasjonen min for å bli Herbalife-trener.

Jeg er i stand til å drive den selvstendige deltidsvirksomheten min rundt min egen timeplan. I tillegg får jeg hjelpe folk til å bli den beste versjonen av seg selv og å bygge relasjoner basert på kjærlighet, oppmuntring og tillit til fellesskapet."

​Connie C.

​Selvstendig Herbalife-distributør på deltid

Trener klient laptop

​Vårt løfte til deg

Å starte som Herbalife-distributør er enkelt og stressfritt:

Full forretningstransparens:
Tydelig og nøyaktig informasjon om din potensielle inntekt.

Pengene-tilbake-garanti:
100 % refusjon på Herbalife-medlemspakken hvis medlemskapet av en eller annen grunn kanselleres innen 90 dager.

Refusjonsgaranti:
100 % refusjon på alle usolgte produkter som ble kjøpt i løpet av de siste 12 månedene om medlemskapet av en eller annen grunn kanselleres.

Lave oppstartskostnader:
Ingen minimum månedlige produktbestillinger eller krav om å kjøpe salgs- eller forretningsverktøy.