FLaytout Menu
Green leaf background
Women talking in front of a laptop

Ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål? Vi har svarene. Dette er din komplette ressurs for ofte stilte spørsmål om Herbalife.

 • ​​Hva er Herbalife?​

  ​​Siden 1980, har Herbalife hatt som formål å forbedre ernæringsvaner verden rundt med produkter som smaker godt, er støttet av vitenskap og som hjelper mennesker med å finne riktig balanse av sunn ernæring. Herbalife er et globalt direkteselgende ernæringsselskap, med over 40 års erfaring i utvikling av en komplett linje deilige ernæringsprodukter som kan tilpasses etter individuelle behov, og som kan hjelpe forbrukerne oppnå deres unike helse- og velværemål. ​

 • Hvordan fungerer Herbalife?

  Herbalife sine produkter er kun tilgjengelige via utdannede og opplærte selvstendige Distributører som tilbyr omfattende løsninger tilpasset kundenes ernærings- og velværemål. Og Herbalife tilbyr gullstandarden innen kundebeskyttelse ved å tilby en 100 % tilbakebetalingsgaranti.

 • Hvor opererer Herbalife?

  Herbalife tilfredsstiller en rekke daglige ernæringsbehov, og tilbyr valg for forbrukere i over 90 land globalt (56 land i EMEA). Ved å forbedre folks kostholdsvaner og tilby høykvalitets produkter og økonomiske muligheter, har Herbalife en positiv innvirkning på fellesskap i hele verden.

 • Er Herbalife-produkter bra for vekttap?

  Herbalife sine produkter er av høykvalitet og støttes av vitenskap. Disse produktene inkluderer proteinbarer og mellommåltider, urtete, drikker med aloe, kosttilskudd, væsketilførsel for sport, ytre ernæringsprodukter og proteinshakes som måltidserstatning. Herbalife sine Formula 1-shakes er måltidserstatninger for vektkontroll. Å erstatte ett hovedmåltid daglig med en måltidserstatning, som del av et energibegrenset kosthold, bidrar til å opprettholde vekten etter vektnedgang. Å erstatte to daglige hovedmåltider med måltidserstatninger, som del av et energibegrenset kosthold, bidrar til vektnedgang. Selskapets globale ernæringsfilosofi baserer seg på balansert ernæring, en sunn og aktiv livsstil og et personlig program med støtte av en utdannet og opplært Distributør. Denne filosofien hjelper forbedre verdens kostholdsvaner – én person av gangen.

 • Hva er Herbalife sin forpliktelse til kvalitet?

  Herbalife sine ingredienser kommer fra gårder som er forpliktet til å møte selskapets høye standarder for planting og konservering. Herbalife tester ingredienser i laboratorier i verdensklasse før de produseres, og sørger for at de ikke bare samsvarer med selskapets uniforme globale standarder, men med alle myndighetskrav. Herbalife sine laboratorier har oppnådd det høyeste nivået akkreditering (ISO 17025) som gjenspeiler selskapets strenge overholdelse av industriledende standarder. Den omfattende kvalitetsprosessen Herbalife følger sørger for at det som står på etiketten er det du får i produktet. Fra kultivering av kildeingrediensene til det ferdige produktet som hjelper kundene leve mer balanserte liv, er forpliktelsen til kvalitet grunnlaget for alt Herbalife gjør.

 • Hvem kan bruke Herbalife-produkter?

  I 2020, ble det daglig inntatt 5,3 millioner Herbalife-proteinshakes drukket daglig i hele verden. Alle Herbalife-produkter er laget for å samsvare med globale, EU- og nasjonale regelverk for å sørge for at de er trygge for sunne voksne. Herbalife produkter burde inntas som beskrevet på etiketten. Det er viktig å merke seg at noen produkter inneholder ingredienser som soya, havre, meieriprodukter, koffein og andre ingredienser som kanskje ikke egner seg for visse individer, som ventende og ammende mødre. Hvis du har spørsmål angående Herbalife-produkter eller spesifikke ingredienser, kan du kontakte Global Consumer Safety-teamet direkte. Herbalife anbefaler også at du kontakter legen din før du foretar noen kostholdsendringer.

 • Hvor mye koster Herbalife-produkter?

  Herbalife-produkter har konkurransedyktige priser. Alle Herbalife-produkter for vektkontroll, velvære, sportsernæring og personlig pleie gir deg valuta for pengene.

 • Er Herbalife-produkter veganske?

  Mange Herbalife-produkter inneholder plantebasert protein fra soya, inkludert mesteparten av formlene til selskapets flaggskip, Formula 1 Healthy Meal Replacement Shake. De bærekraftige plantebaserte proteinene trenger mindre land og vann, og slipper også ut mindre karbon enn animalsk protein. For å gi ytterlige valg til forbrukerne, tilbyr også Herbalife alternative plantebaserte proteiner, inkludert erter, ris, quinoa og mer.

 • Hvor kan jeg kjøpe Herbalife-produkter?

  Vår direktesalgsbaserte forretningsmodell betyr at Herbalife-produkter selges eksklusivt gjennom vårt nettverk av selvstendige Distributører, i stedet for å være avhengig av tradisjonelle butikker.