Bakgrunn
Herbalife-sponset idrettsutøver Cristiano Ronaldo

Drivstoff for vinnere

LA Galaxy-teamet

​Herbalife står som den ultimate støtten bak noen av de mest legendariske mesterne og sportslagene i verden. Disse idrettsutøverne dedikerer sine liv til idrett, og vi dedikerer oss til deres storhet ved å tilby dem den beste støtten og de beste ernæringsproduktene. De setter sin lit til Herbalife, vel vitende om at det får i seg er avgjørende for topp ytelse.

Cristiano Ronaldo, Virat Kohli, Atlético de Madrid, Femenino og LA Galaxy er bare noen av de store navnene som stoler på våre sportsernæringsprodukter. Våre produkter hjelper dem optimalisere ytelsen.

Herbalife er drivstoffet som hjelper ekte mestre oppnå enestående resultater.

Hjelper idrettsutøvere med å vinne i hele verden

150+

Idrettsutøvere og lag

40+

Sporter

5

Nasjonale olympiske komiteer

Cristiano Ronaldo.

​I over ti år har vi samarbeidet med en av verdens mest ikoniske idrettsutøvere, Cristiano Ronaldo. Sammen har vi innovert og skapt Herbalife24® CR7 Drive, en banebrytende sportsdrikk som hjelper idrettsutøvere med å få i seg essensielle næringsstoffer og som fremmer rask hydrering.  

​Cristianos nådeløse treningsregime krever ernæringsprodukter som hjelper ham trosse sine egne grenser. Han stoler på kraften og innovasjonen til Herbalife for å redefinere hva som er mulig. Våre produkter hjelper ham levere imponerende prestasjoner med sin urokkelige dedikasjon og enestående ferdigheter. 

​«Herbalife har vært en viktig del av min prestasjonsdrevne ernæring, og har hjulpet meg med å leve mitt beste liv i over et tiår.» 

​Cristiano Ronaldo.
Offisiell Herbalife-ernæringspartner

Cristiano Rolando CR7
Et bilde av Annette Velde Sande, Herbalife-sponset idrettsutøver, ved siden av et bord fylt med Herbalife-produkter og med en Herbalife24® sportsflaske i hånden.

Annette Velde Sande

Vi er stolte sponsorer av ultramaratonløperen Annette Velde Sande, som begynte løpe for å feire kroppens evne til å fungere etter en periode med sykdom. Hun har deltatt i 24-timers løp og 100 km distanser og tok NM-tittel i 24-timers i Hell, i juni 2023. Hennes imponerende prestasjoner gjorde henne kvalifisert til VM 24-timersløp i Taiwan 2. desember 2023.

Annette er overbevist om at løping er for alle, uansett alder eller fysikk. Det spiller ingen rolle om du foretrekker å jogge eller sprinte, eller om du løper korte eller lange distanser. Reisen til Annette begynte med at hun løp fra den ene lyktestolpen til den andre, og hun oppfordrer alle til å begynne et sted. Når alt kommer til alt, kan alle klare det hvis man bestemmer seg for det!

Et bilde av Åsa Lundström, Herbalife-sponset idrettsutøver, som løper og har på seg en T-skjorte med Herbalife24®-logoen.

Åsa Lundström

Vi er stolte sponsorer av Åsa Lundström, en svensk triatlet og lege. Med imponerende prestasjoner, har hun fullført 25 Ironman-konkurranser på alle verdens kontinenter og sikret seg 2 gullmedaljer. I tillegg til flere mesterskapsmedaljer i Sverige og Danmark, har hun utmerket seg i temposykling ved det svenske mesterskapet.

Åsa har alltid vært lidenskapelig opptatt av trening og fysiske utfordringer, og hun trives i konkurransesituasjoner. Trening gir henne ikke bare ro i sjelen, men bidrar også til økt trivsel og bedre konsentrasjonsevne.

Nysgjerrigheten for medisinfaget har fulgt Åsa, og drømmen om å jobbe som lege har alltid vært en del av henne. Hun bærer fortsatt med seg doktorkofferten hun fikk som treåring – den var tross alt hennes favorittleke.

Sesongen 2023: LA Galaxy på Sporting Kansas City 11.mars 2023. Photo by Robert Mora/LA Galaxy.---www.LAGalaxy.com---@LAGALAXY | @LAGALAXYPHOTOS

​​LA Galaxy​

​Vi er stolte over å ha et av de lengstlevende MLS-forholdene i historien. Siden 2007 har vi vært den offisielle ernæringspartneren til LA Galaxy, som har vunnet Major League Soccer (MLS) fem ganger. Vi er mer enn navnet på trøyene deres; vi er en del av lagkulturen, og legger til rette for hver enkelt spillers ernæring. Vårt forhold viser den urokkelige tilliten vi har bygget med laget. Vi går utover sponsing, og bringer innovasjon og dedikasjon til LA Galaxy både på og utenfor banen.

Vårt dedikerte personale hjelper hver spiller med å oppnå optimal ytelse gjennom fullstendig integrering av ernæring, sportsvitenskap og teknisk trening. De utformer skreddersydde ernæringsplaner som inkluderer effektivt kosttilskudd. Og de skreddersyr shaker og Herbalife24-produkter® for hydrering, vekt, ytelse og restitusjon. Med støtten fra vårt ekspert-team og drevet av våre produkter, hjelper vi hver spiller utmerke seg på banen, i treningsstudioet og under restitusjon.