FLaytout Menu
Photo of athletic young sportsman doing exercise while working out on summer beach

Fitness

Din Holiday Fitness-rutine

Herbalife sine 30. oktober 2023

Rekk opp hånden hvis du noen gang har pakket treningssettet ditt når du drar på ferie, bare for at det blir liggende i bunnen av kofferten når du har ankommet. La oss være ærlige: selv med de beste intensjoner, blir våre treningsregimer noen ganger forlatt når vi når reisemålet.

Men ferie er en flott mulighet til å prøve noe nytt når det gjelder fitness. Uansett hva slags pause du har planlagt, hjelper vi deg.

La oss gå til stranden 

Bytt din vanlige ukentlige Pilates-klasse for strandyoga, kjerneknusende padlebrett eller til og med en enkel morgenløp langs sanden. Det vil trene musklene dine på nye og varierte måter – og du er garantert en fantastisk utsikt mens du trener!

Flytt et hvilket som helst fjell 

Hvis feriedestinasjonen din er mer robust, kan du prøve terrengsykling, ridning, stavgang eller fotturer som en del av ferien. De fleste feriesteder i fjellområder er satt opp for disse spennende aktivitetene og kan gi leie av viktig utstyr. 

Storbysnobb 

Storbyferier tilbyr alle slags muligheter for trening. Den enkleste måten er å sette seg et utfordrende skrittmål per dag og komme seg ut og utforske byen til fots. Men du kan også benytte anledningen til å prøve ut lokale treningssentre og -klasser, leie en sykkel eller planlegge noen nye og spennende løperuter.

På tide å pakke det treningssettet!