FLaytout Menu
Mann som løper på tredemølle under kondisjonstrening

Treningsmål

​Syv pilarer for vellykket trening

Herbalife 18. oktober 2023

Idrettsutøvere sier ofte at den mentale siden av sporten deres er like viktig som den fysiske treningen de gjør hver dag. Få mest mulig ut av treningsøktene dine med vår treningsfilosofi som kan hjelpe deg med å trene på ditt beste.

Vår treningsfilosofi er basert på følgende fem prinsipper: Balanse, personlig tilpassing, sikkerhet, ernærings-timing og livsstil. For å skape en mer avrundet tilnærming, har vi lagt til to nye prinsipper: Fokus og dedikasjon. 

Balanse

Den beste tilnærmingen til trening er en som er balansert og inneholder fem viktige komponenter for helserelatert kondisjon. De er: kroppssammensetning, kardiorespiratorisk kondisjon, muskelstyrke, muskulær utholdenhet og fleksibilitet. Sørg for at disse fem inkluderes i treningsøktene dine.

Sikkerhet

Hvis du vil at kroppen din skal forandre seg, må du passe på den. Du kan presse deg selv, men ikke la det gå utover treningsform eller din egen fremgang.

Personlig tilpassing

Treningsplanen din bør være basert på din individuelle treningshistorikk, nåværende treningsnivå og ønskede treningsmål. Start på det nivået som er riktig for deg. 

Ernærings-timing

For å oppnå dine treningsmål, er det viktig å forstå riktig ernæring før, under og etter trening.

Livsstils-

Trening er en viktig del av en generell sunn livsstil; inkluderert riktig søvnhygiene, ernæring, sosial støtte og personlige forbindelser. Disse livsstilsfaktorene kan påvirke din evne til å oppnå og opprettholde resultatene dine.

Fokus

Når du virkelig fokuserer på treningsøkten og er mer selvbevisst, vil du bruke bedre form, noe som kan ha en positiv effekt på treningsintensiteten. Lag en fast rutine og planlegg ernæringen før trening slik at du kan bruke all energien din på treningen.

Dedikasjon

Det er viktig å forplikte seg til å følge trenings- og ernæringsplanene dine. Prøv å skrive ned positive affirmasjoner hver uke – eller hver dag – for å gi deg selv et motivasjonsløft. Når du når målene dine, se tilbake på hvor langt du har kommet og sett nye mål.

For å trene på ditt beste, må du finne en tilnærming som hjelper deg å bygge både mental og fysisk styrke. Bruk disse pilarene til å sjekke med deg selv og sørge for at du setter deg selv opp for å lykkes.