FLaytout Menu
Fresh green grass in football pitch
Venner slapper av park

​Inspirerer til bedre liv

Vi er et globalt helse- og velværesamfunn som hjelper deg leve ditt beste liv. I over 40 år og i mer enn 90 land har vi gitt millioner av mennesker muligheten til å gjøre reelle endringer i livene sine med våre produkter, hjelp fra en coach – det vi kaller en selvstendig Herbalife-distributør – og muligheten til å bygge opp en virksomhet. Og vi har bare så vidt begynt!

 

For oss er balanserte liv de beste livene. Gjennom våre selvstendige Herbalife-distributører, som fremmer fellesskap, personlig vekst og forretningsmuligheter for å hjelpe deg med å trives, tilbyr vi et bredt spekter av produkter designet for å hjelpe deg møte dine behov og nå dine mål. Du tar med deg viljen til å komme i gang, så hjelper vi deg hele veien. 

​Oversikt over 2023

Herbalife is the #1 active and lifestyle nutrition brand in the world.*
Herbalife is the #1 protein shake in the world.

 

*Source: Euromonitor; CH2024ed, active & lifestyle nutrition as weight management & wellbeing, sports nutrition and vitamins & dietary supplements definitions; combined % RSP share GBO for 2023.
Source: Euromonitor; CH2024ed, protein shake as sports protein powder, sports protein RTDs, meal replacement, supplement nutrition drinks & protein supplements; combined % RSP share GBO for 2023.

$8.6B

​Veiledende utsalgspris med 5,1 milliarder dollar nettoomsetning over hele verden

​​2M+​

​Distributører i 90+ land

​​300+​

​Ansatte forskere og doktorgrader i 19 aktive laboratorier over hele verden

​​4.6M+​ 

​Formula 1-shakes inntas daglig over hele verden

​Total trivsel

​Å oppnå total velvære er en reise som bygges opp med balanse mellom kropp, sinn og fremtid. Dette gir oss mulighet til å føle oss på vårt beste.

Kvinne som drikker vann utendørs

Fysisk velvære
Nå kroppens potensial ved hjelp av våre produkter og trenings- og ernæringsprogrammer, skreddersydd av din selvstendige Herbalife-distributør til dine behov basert på Herbalifes veiledning. Fra shakes og måltidsbarer til kosttilskudd og hudpleie; produktene våre er klarert av våre forbrukere og sørger for en velsmakende reise mot målene dine. 

Følelsesmessig velvære
Få bedre resultater med en selvstendig Herbalife-distributør ved din side. Herbalifes selvstendige distributører vil motivere deg, inspirere deg og holde deg ansvarlig. Med den typen støtte vil du kunne fortsette å bevege deg fremover.

Økonomisk mulighet
Bygg en bedrift for deg selv, men aldri alene. Som selvstendig Herbalife-distributør får du muligheten å tjene penger samtidig som du hjelper andre med å bli bedre versjoner av seg selv.

Venner som snakker byen

Vår personlige tilnærming

Våre ernæringsprodukter tilbys utelukkende gjennom vårt nettverk av selvstendige Herbalife-distributører. Som globale ambassadører for merkevaren vår, støtter disse dedikerte gründerne kundene sine gjennom en lidenskap for velvære og ernæring, og ved å dele sine egne velværereiser. Herbalifes ekspertteam støtter våre selvstendige Herbalife-distributører med programmer, produktveiledning og informasjonsmateriell slik at de kan hjelpe kundene sine. Herbalifes selvstendige distributører har også et fellesskap av andre distributører som hjelper dem med å nå kundene sine.

Herbalifes selvstendige distributører gir kundene sine personlig oppmuntring, og tilbyr mye mer enn kun produktanbefalinger. De skreddersyr forholdet til kundenes unike behov, slik at de føler seg sett, hørt og verdsatt. Dette inkluderer å motivere og coache kundene sine for å hjelpe dem sette seg mål og holde seg på sporet. 

Herbalifes selvstendige distributører hjelper deg med å opprettholde fremdriften du trenger for å fortsette å nå målene dine – vi kaller det distributørforskjellen.

Par lager mat

​360° fokus på balanse og velvære

Herbalifes ernæringsfilosofi er vår grunnleggende tro på at med balansert ernæring, en balansert og aktiv livsstil, og en personlig tilpasset plan, kan du leve ditt beste liv. Det betyr en kombinasjon av næringsrik mat, sunn hydrering, målrettede kosttilskudd og regelmessig mosjon. Med vår balanserte tilnærming vil du føle deg mer energisk og motivert.  

Vi tror at ditt beste liv handler om mer enn ernæring. Det betyr et liv med trening og bevegelse samtidig som du får kvalitetssøvn, riktig hydrering og viktig hvile. Sammen gir vi deg muligheten til å oppnå velværemålene dine samtidig som du oppdager ditt fulle potensiale.

​Kvalitet og sikkerhet

​I hjertet av formålet vårt ligger en forpliktelse til den eksepsjonelle kvaliteten og sikkerheten til produktene våre.

Plants, test tube and science woman with research, exam and solution for leaves in laboratory, eco friendly medicine. Glass, sustainable healthcare study and pharmaceutical growth of senior scientist.

Innovasjon

Herbalife driver fem innovasjons- og produksjonsanlegg over hele verden. Et sentralt aspekt av vår innovasjonstilnærming handler om personalisering, og vi samarbeider tett med våre selvstendige Herbalife-distributører, som har verdifull innsikt i kundenes preferanser og behov.

Vi fremmer også partnerskap med fremtidsrettede selskaper som deler vår forpliktelse til å utvikle effektive produkter med de nyeste innovasjonene. I 2018 introduserte vi Greenhouse-initiativet, som gir våre ansatte mulighet til å bidra med innovative ideer for å forbedre selskapet.

Ved å omfavne innovasjon fortsetter vi vår dedikasjon til å hjelpe deg leve ditt beste liv.

Spørsmål vi oftest blir stilt

 • ​Hva er Herbalife? 

  ​Herbalife er et globalt helse- og velværeselskap som tilbyr en rekke vitenskapsbaserte produkter som inkluderer vektkontrolløsninger, kosttilskudd og sportsernæring for en balansert, aktiv livsstil. Disse produktene er kun tilgjengelig gjennom utdannede og opplærte selvstendige Herbalife-distributører. Vi har også utviklet og testet støttesystemer som supplerer produktlinjen vår. Våre selvstendige Herbalife-distributører hjelper deg finne treningsøkter som passer dine behov og motiverer deg til å nå målene dine.

 • ​Hvordan rangeres Herbalife blant de beste ernæringsselskapene i verden?

  Herbalife is the #1 active and lifestyle nutrition brand in the world.*
  Herbalife is the #1 protein shake in the world.†

   

  *Source: Euromonitor; CH2024ed, active & lifestyle nutrition as weight management & wellbeing, sports nutrition and vitamins & dietary supplements definitions; combined % RSP share GBO for 2023.
  †Source: Euromonitor; CH2024ed, protein shake as sports protein powder, sports protein RTDs, meal replacement, supplement nutrition drinks & protein supplements; combined % RSP share GBO for 2023.

 • ​Hva selger Herbalife?

  ​Herbalife tilbyr en rekke prisvinnende produkter av høy kvalitet, inkludert måltidserstatningsshakes med protein, urtedrikker, aloe-drikker, kosttildskudd, sportsernæring og produkter for personlig pleie.

 • ​Hva er Herbalifes sikkerhetsforpliktelse til kundene?

  Herbalife anbefaler at det er en åpen dialog mellom kundene og deres fastlege. Dette er et viktig komponent når det kommer til kundesikkerhet. Global kundesikkerhet hjelper legge til rette for disse samtalene ved å tilgjengeliggjøre vår helse- og sikkerhetsbemanning for konsultasjoner med alle fastleger. 

  Herbalifes gloable kundesikkerhet-team besvarer gjerne produktrelaterte spørsmål fra fastlegen, inkludert om de er egnet for bruk av kunder med visse kostholdsrestriksjoner eller andre unike medisinske hensyn. Fastlegen kan kontakte selskapet direkte på GCS@Herbalife.com.