FLaytout Menu
Herbalife fitness couple doing healthy meals

Fitness

Fem tips til sunt kosthold for fitness-par

Herbalife sine 30. oktober 2023

Se opp hvis du passer på kaloriene – partneren din vil kanskje ikke bli med deg. Men de kan fortsatt være en stor kilde til støtte.

Du har bestemt deg for å telle kaloriene. Du har en plan. Du er bestemt. Og partneren din er ombord. Så blir du invitert ut på middag og bestemmer deg for ikke å gå: dette var ikke det de meldte seg på.

Sannheten er at mat er en stor del av ethvert forhold. Par bruker mye tid på å tilberede måltider og spise sammen. Så når en partner bestemmer seg for å slanke seg, kan det ha en veldig reell innvirkning på den andre. Skap tømmes for små godbiter, måltidsvalg endres, og par spiser mindre ute. Det er et livsstilsskifte ... for dere begge.

Her er våre fem beste tips for å holde forholdet sunt når en partner passer på hva de spiser.

  1. Ikke «gå på diett». Tenk på det som å ta sunnere matvalg. En drastisk endring i måltidsplanen din er ikke alltid effektiv eller lett å opprettholde, og partneren din er usannsynlig å bli med deg. Å starte et sunnere kosthold er bedre for dere begge.
  2. Ikke be partneren din om å være politi. Unngå å legge byrden av ansvar på partneren din. Hvis du forfaller, er det for lett å gi skylden. Du er ansvarlig for hva du spiser. Ikke partneren din.
  3. Ikke bare slipp “d”-bomben. Gi partneren din litt varsel. Diskuter potensielle livsstilsendringer med dem før de skjer, og de vil være mer aksepterende og støttende.
  4. Be om støtte. Men vær konkret på hvilken hjelp du ønsker deg – som å trene sammen eller stappe bort godsaker. Partneren din vil hjelpe, men vet kanskje ikke hvordan.
  5. Ta fokuset vekk fra maten. Du trenger ikke et kaloribelastet måltid ute eller take-away for å nyte tid med partneren din. Fokuser på det som gjør dere til et flott par. Du har mye å dele i tillegg til en pizza.