FLaytout Menu
Kvinne smører hendene

Hud- og Kroppspleie

​Hvordan ta vare på hendene

Herbalife sine 19. oktober 2023

Hver dag er hendene våre i kontakt med mange stoffer. Fra såpe og vaskemiddel til sjampo, vann, rengjøringsprodukter og mer – alle disse tingene kan fjerne beskyttende oljer som bidrar til å holde den delikate huden på hendene fuktig. Her er syv tips for å hjelpe deg med å ta bedre vare på hendene dine.

Ikke over-vask

Det er viktig å vaske hendene skikkelig og regelmessig. Selv om riktig vask er viktig, bør man unngå å overeksponere seg for vann, da det kan irritere huden. Det er lurt å bruke hansker når du tar oppvasken eller vasker vasken, badekar og dusjer.

Såpebarer? Tenk igjen

Såpebarer er bra for kroppen vår, men ikke når det kommer til å vaske hendene flere ganger om dagen. Se etter håndrensere som er fri for sulfater, inneholder antioksidanter, vitaminer og mildere, naturlige ingredienser som Aloe vera, olivenolje eller sheasmør for å gi fuktighet til huden din.

Ha fuktighetskrem tilgjengelig

Håndkrem er et must når du for å ivareta hendene våre. Gjør det så praktisk som mulig, slik at du aldri glemmer det. Ha en tube håndkrem ved siden av vasken, på nattbordet, i vesken, gymbagen, på skrivebordet og til og med i koppholderen i bilen. Vask, klapp huden tørr og påfør deretter håndkremen mens huden fortsatt er fuktig. Dette er den beste måten å låse inn fuktighet og få myk, silkeaktig hud.

Ta ekstra godt vare på huden

Vinteren er aldri snill mot hendene våre. Snøen, den kalde luften og til og med vinden kan tørke ut, dehydrere og skade utsatt hud på kort tid. I de kaldere månedene, sørg for at du alltid bruker hansker når du går ut.

Bruk SPF

Visste du at hendene våre kan avsløre alderen vår? Ta vare på dem ved å vaske, fukte og beskytte dem med rikelig med solkrem. Solens UVA- og UVB-stråler er skadende og kan gjøre huden solbrent og gi en raskere aldringsprosess i huden. Huden på baksiden av hendene våre er veldig delikat og får lett solflekker – husk å beskytte dem når du kjører, sykler og til og med når du klipper plenen.

Nattetid er riktig tid

En god håndpleierutine starter ved sengetid. Ha en tube med håndkrem på nattbordet og bruk den før du legger deg. Begynn å gjøre dette i kveldsrutinen din, så våkner du med vakre myke og hydrerte hender.

Ikke glem å eksfoliere

Hjelp hendene dine se og føle seg yngre med en rask eksfoliering én gang i uken. Neste gang du eksfolierer ansiktet ditt, skrubb hendende forsiktig med en liten mengde av det samme produktet. Vask, klapp tørt med et håndkle og fukt. Eksperttips: bruk ekstra håndkrem (eller oliven- og/eller kokosnøttolje) og masser den inn i neglebåndene.