880116552
Colleagues standing in a small group discussing something. One of the women is holding documents and gesturing with her hands as the others watch and listen.

​For oss er det personlig

​Tilgang til produkter

Herbalife-fabrikk, Formula 1

​Våre produkter fremmer formålet vårt om at folk skal leve mer balanserte liv med tilgang til kvalitetsernæring og -ressurser for å oppnå total velvære.  

Hva vi gjør

  • Bidrar til å forhindre matsvinn og redusere matusikkerhet, i samarbeid med European Food Banks Federation, et nettverk av 351 matstasjoner i 30 europeiske land. 
  • 3,3 millioner USD i donasjoner og produkter til ideelle og samfunnsbaserte organisasjoner (inkl. 2021). 

Styrke mennesker

Frivillig bærer en boks

Vi måler vår innvirkning ved å styrke menneskene og samfunnene vi tjener. Fra våre ansatte og selvstendige Herbalife-distributører til våre leverandører og forbrukere, skaper vi mangfoldige, rettferdige muligheter for å hjelpe mennesker med å nå sitt fulle potensial og leve sitt beste liv.

Hva vi gjør

  • En av USAs beste arbeidsgivere for mangfold i Forbes. 
  • Vår opplærings- og utdanningsapp for distributører, HN Grow, mottok Excellence in Business-prisen fra Direct Selling Association. 
  • 72 % av vår amerikanske arbeidsstyrke har minoritetsbakgrunn. 

En blomstrende planet

Soyabønne-bonde

Vi prioriterer innsats vi tror vil ha en positiv innvirkning på planeten. Dette fokuset er både betimelig og kritisk viktig når verden opplever klimaendringer. Som en bærebjelke i vår bærekraftstrategi er miljøforvaltning noe vi tar på alvor.  

Hva vi gjør

  • FN Global Compact-medlem siden 2020. 
  • 4,9 millioner USD i veldedige gaver. 
  • Lanserte de første soldrevne kontorlokalene i Costa Rica. 
  • Fjerne 8 millioner skjeer årlig fra produkter i Europa og Afrika, og eliminere estimerte 45,6 tonn jomfruplast per år i 2023. 
  • 2021 inngikk partnerskap med My Green Lab for å hjelpe oss utvikle mer miljøeffektive laboratorieoperasjoner og oppnå grønn lab-sertifiseringsstatus for våre åtte laboratorier over hele verden.

Om Herbalife Nutrition Foundation

To jenter hvisker

Herbalife Nutrition Foundation (HNF) er en selvstendig, offentlig veldedighetsorganisasjon som ble grunnlagt av Hughes i 1994. Han mente at alle burde ha tilgang til næringsrik mat, samt en grunnleggende forståelse av hva menneskekroppen trenger for å trives. Stiftelsen samarbeider med veldedige organisasjoner og organisasjoner som fokuserer på å gi tilgang til ernæring og utdanning som er nødvendig for å bidra til å bygge sterkere samfunn. HNF bidrar også med midler til katastrofehjelp og samarbeider med organisasjoner som Røde Kors. Du kan støtte Herbalife Nutrition Foundation.

229K

​I 2022 fikk barn på tvers av globale samfunn hjelp med riktig ernæring og utdanning som trengs for å leve berikede liv.

178

​Ideelle organisasjoner som vi har gitt støtte til, for eksempel sykehus, barnehjem, skoler og organisasjoner.

59

​Land som for tiden støttes gjennom Herbalife Nutrition Foundation.

Deler fremgangen vår

Personer som deler en presentasjon

Vi vil fortsette å dele våre mål, fremgang, retningslinjer og posisjonserklæringer når vi integrerer bærekraft i vår daglige drift. Som medlem av FNs Global Compact siden 2020, og med utallige andre partnerskap, viser vi vår forpliktelse til å skape varige, positive endringer for mennesker og planeten.

For mer detaljert informasjon om våre bærekraftrelaterte statistikker, er vår årlige ESG-indeks og vår halvårlige Global Sustainability Report tilgjengelig for nedlasting.