FLaytout Menu
Men With Healthy Looking Skin, Men Skincare

Hud- og Kroppspleie

Tips for sunn hud for menn

Herbalife sine 31. oktober 2023

Rens

Hvis du ikke finner tid til å gjøre noe annet, er rensing av huden din et must. Ikke bekymre dere, gutter, rensing er bare et fancy ord for å vaske ansiktet. Dette bør gjøres hver morgen og hver kveld før sengetid. Bare fordi du ikke kan se smuss og skitt på huden din, betyr det ikke at den ikke er der. Tenk på hva du blir utsatt for på daglig basis: forurensning, bileksos, sigarettrøyk, til og med luktfjernere i rommet. Alle disse små partiklene kan lande på huden din og forårsake skade, så de må vaskes bort.

Nå betyr ikke dette at du kan strekke deg etter den visne gamle såpebaren. Vanlige såper har en tendens til å være fulle av vaskemidler og luktfjernere, som kan være svært harde og dehydrerende for huden. En god ansiktsrens er det du trenger. Menn har en tendens til å ha hud som er litt fetere enn kvinners, så finn en rens som retter seg mot normal til fet hud for de beste resultatene. Husk at hvis du ikke renser huden din på daglig basis, kan overflødig skitt og olje etterlate deg med tilstoppede porer og kviser.

Behandle

Et av de aller første stedene vi begynner å legge merke til tegn på aldring er rundt øynene. Og dessverre er dette stedet mange menn har en tendens til å glemme. Huden rundt øynene våre mangler både svette og oljekjertler, noe som gjør den svært utsatt for dehydrering som kan vise seg som fine linjer og rynker. Det supermyke, veldig tynne hudlaget som omgir øynene våre, kan utvikle små uttrykkslinjer som raskt kan bli til rynker. Så, hva bør du gjøre? Plukk opp en fuktighetsgivende øyekrem med en gang. Alt du trenger er en liten skvett produkt under og rundt hvert øye for å gjøre susen. Det vil bidra til å hydrere, glatte og beskytte huden din hver dag. Påfør øyekremen hver morgen og kveld, før sengetid og etter rens.

Tilfør fuktighet

Fuktighetskremer kan gjøre en stor forskjell for en manns hud. Faktisk har menn en tendens til å trenge fuktighetskrem enda mer enn de fleste kvinner gjør. Dette er fordi de fleste menn barberer ansiktet.

Hver gang du skraper barberhøvelen over huden din, fjerner du ikke bare ansiktshår, men du fjerner også nødvendige oljer fra huden din. Hva gjør du da? Sannsynligvis slenger du på en alkohol-basert aftershave-lotion som brenner huden din som pokkern. Alkoholen dehydrerer deretter huden ytterligere.

Så, hva trenger du for å bekjempe dette? Fuktighetskrem. Velg en fuktighetskrem som inneholder SPF for å beskytte deg mot vanlig eksponering for solens skadelige stråler. Ubeskyttet soleksponering kan føre til aldring av huden, fine linjer, rynker og, verst av alt, hudkreft.

Se, mine herrer, det er virkelig så enkelt. Hvis du innlemmer disse tre enkle trinnene i din daglige rutine, vil du definitivt merke en forskjell i utseendet ditt. Det er en problemfri vei mot sunn, kjekk hud.