FLaytout Menu
Smilende kvinne på et fly

Hud- og Kroppspleie

​En guide til hudpleie under flyturen

Herbalife 17. oktober 2023

Har du noen gang gått ombord på et fly mens du så fantastisk ut, og etter at du landet så du ut som om du var 10 år eldre? Vel, du er ikke alene.

Flykabiner har ekstremt lav luftfuktighet, noe som kan føre til at huden din blir dehydrert raskt. Den resirkulerte tørre luften i kabinen søker fuktighet, og det resulterer vanligvis i at huden din suges tørr. Ikke bare blir tørr hud bli tørrere, men fet hud kan bli enda mer oljete. Det høres sprøtt ut, men det er sant! Når huden mister vannet, har den en tendens til å produsere mer olje for å kompensere for tapet.

Hva kan du gjøre for å ta vare på huden din? Les videre for å lære mine enkle, men viktige hudpleietips for flyreiser.

Beskytt huden din i lufta

Sørg for å følge disse enkle hudpleietipsene mens du reiser. Huden din vil se hydrert og forfrisket ut, og ingen vil noen gang kunne se på deg at du har vært på en veldig lang reise.

B.Y.O.B.B. Bring Your Own Beauty Bag

Først må du ha en grundig forståelse av hva du kan og ikke kan ta med deg på flyet. Det er ikke noe verre enn å måtte kaste favorittproduktene og hudpleieplanen din i søpla rett før avreise.

Pakk en liten, gjennomsiktig pose med glidelås med alt du trenger til reisen, inkludert: fuktighetsgivende rengjøringsmiddel, fuktighetskrem, leppepomade, håndrensemiddel og håndkrem.
Maks tillatt størrelse, basert på reningslinjene til FTA, er 100 ml per produkt. Det er viktig å ha favorittproduktene dine med deg slik at du kan bruke dem under flyturen. Husk: nøkkelen er å planlegge fremover.

Ikke glem solkrem

Det virker sprøtt at vi må være bekymret for solstråler mens vi sitter i et fly – men tenk på det. Når vi flyr, er vi nærmere solen og i en tynnere atmosfære. Dessverre er vinduene på fly ikke i stand til å filtrere ut de skadelige UV-strålene. Så bruk fuktighetskrem med SPF, lukk skyggen og velg et midtgangssete over et vindussete (hvis du kan).

Bruk en ansiktsmaske

Du trenger ikke å gå til et spa for en god ansiktsmaske. Opplev samme kvalitet hjemme med en ansiktsmaske som har forfriskende duft av rosmarin og mynte. Påfør masken, la den tørke og nyt resultatene. Se etter ansiktsmasker som inneholder bentonittleire; det kan tone huden din og har absorberende egenskaper.

Hold deg hydrert og drikk

og jeg mener ikke alkohol! Det er lett å avverge frykten for turbulens med et glass vin (eller to! men å drikke vann vil holde kroppen hydrert mens du flyr. Ernæringsekspert, Susan Bowerman, foreslår at du bør drikke et glass vann for hver time du er i luften.

Unngå sminke

For å hjelpe huden din, bør du vurdere å unngå å bruke sminke mens du er i et fly. Hvis du absolutt ikke kan gå foruten, må du inngå noen kompromisser. Sørg for å unngå foundation eller pulver, da de definitivt vil bidra til å tørke ut huden din. Men jeg ser ingen skade i litt mascara og lip-gloss.

Før jeg går ombord på et fly med et ansiktet mitt på, renser jeg alltid huden min raskt med fuktighetsgivende rensemiddel eller sminkefjerner. Det er det beste du kan gjøre for huden din – spesielt på lange flyreiser.

Bruk, bruk og bruk igjen

Sørg for at du har fuktighetskremen med deg gjennom hele flyturen. Dette betyr at produktene dine må være hos deg og aldri legges i bagasjehyllen over setene. Jo lenger flyturen er, desto oftere burde du smøre deg. Huden din vil takke deg.

Bli med i Mile-High Skincare-klubben

Når du ankommer destinasjonen må du huske å rense huden din med en skånsom ansiktsrens eller -skrubb. Dette bidrar til å fjerne tørre hudceller og overflødige oljer som kan ha dukket opp under flyturen. For å virkelig få huden din tilbake i toppform, må du smøre deg selv fra topp til tå når du kommer til hotellrommet eller hjem.