FLaytout Menu

Ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål? Vi har svarene. Dette er din komplette ressurs for ofte stilte spørsmål om Herbalife.

Our Company
Leaf background

​​Er Herbalife skadelig for meg?​

Nei, Herbalife er ikke skadelig. Faktisk brukes Herbalife av millioner av mennesker over hele verden. I 2020, ble det daglig inntatt 5,3 millioner Herbalife Formula 1 næringsrike måltidsshakes. Produktene våre er formulert med ingredienser fra naturlige kilder, som soya, erter, linfrø, havre og aloe vera. Og de er rike på forskjellige mikronæringsstoffer som for eksempel magnesium, vitamin D, vitamin C og vitamin E.

Vi formulerer produktene våre, som Formula 1 til å gi kroppen din riktig balanse av essensielle næringsstoffer. Våre produkter fungerer best når det brukes som en del av et balansert og variert kosthold, og en sunn og aktiv livsstil. Vi bruker ingredienser fra naturlige kilder og bringer de sammen i riktige kombinasjoner for å møte vår ernæringsfilosofi. Hvis du er usikker på hvor du skal begynne, er våre selvstendige Distributører der for å hjelpe deg velge produktene som passer best for dine behov.

På tvers av de 90 markedene vi operer i, følger vi de mest krevende kvalitetsstandardene i ernæringsindustrien. Våre kvalitetskontrollsystemer overvåkes for å sørge for at vi samsvarer med alle myndighetenes lover og regelverk. Herbalife forpliktelse til forbrukersikkerhet begynner med produktideen og opprettholdes strengt gjennom hele produktets livsløp.

Vårt ekspertteam opprettholder de høyeste standardene for produktvitenskap og -sikkerhet. Alle prosessene overvåkes av global produktvitenskap og -sikkerhet (Global Product Science & Safety) sine retningslinjer for evaluering av sikkerheten til Herbalife (HLF) indre ernæringsprodukter. 

Dette omfattende dokumentet tilbyr en prosess for vurdering av sikkerheten til alle Herbalife sine ingredienser. Den revideres kontinuerlig og oppdateres i samsvar med vitenskap og regelverk knyttet til sikkerhetsevalueringen av mat og kosttilskudd, for eksempel:

  • EFSA (European Food Safety Authority) sin veiledning til evaluering av bruk av tilsetningsstoffer i mat. 

  • ESCOs råd på EFSA-veiledningsdokumentet for sikkerhetsvurderingen av botanikk og botaniske forberedelser brukt som tilsetningsstoffer i mat, basert på ekte case-studier. 

  • EFSAs veiledning til sikkerhetsvurdering av botanikk og botaniske forberedelser tiltenkt for bruk som ingredienser i tilsetningsstoffer i mat, og 

  • EFSAs utkastveiledning til forberedelsen og presentasjon av en søknad for godkjenning av ny mat.  

  • USA FDA sine regler angående stoffer som generelt anerkjennes som trygge. 

Herbalife har investert mer enn 300 millioner USD i produksjon og kvalitetsprogrammer for å sørge for at vi tilbyr de beste produktene til våre forbrukere globalt. Våre kvalitetskontrollsystemer er makeløse i næringen og tester kontinuerlig våre produkter, fra ingrediensene vi bruker til det ferdige produktet. Vi kjører dem gjennom strenge protokoller for å sørge for at de samsvarer med kvalitetstandarder.

Hvordan tester Herbalife produktene deres?

Herbalife tester alle produktene både Internet og via tredjeparts sertifiseringsorganisasjoner for å verifisere samsvar med juridiske retningslinjer. Vi tester, tester på nytt og tester igjen.

Vi har R&D-sentre (Research and Development) i alle hovedregionene våre: Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa, Kina, Asia og Stillehavsområde, og India. Sammen, samarbeider vi med våre globale kollegaer og våre team vitenskapsmenn for å forstå og administrere prioritetene til nye produkter.

«Som leder av vår verdensomspennende R&D-avdeling, har jeg en utfordrende og spennende jobb: teamet mitt og jeg jobber for å sikre samsvar og vekst av virksomheten gjennom vitenskapelig forskning, samt utviklingen og raffinering av våre høykvalitets produkter» – Michael Yatcilla, Sr. Visepresident, R&D

  • Våre laboratorier for kvalitetskontroll samsvarer alle med god laboratoriepraksis (GLP-er) og ISO 17025-akkrediteringsprotokoller.  

  • Våre fasiliteter sertifiseres av NSF International sine gode produksjonspraksiser. Og gode produksjonspraksiser for registrering av sportsanlegg. 

  • Våre toppmoderne produksjonsanlegg har alle laboratorier som samsvarer med gjeldende gode produksjonspraksiser (GMP-er).

Hva er Herbalife sin kvalitetsforpliktelse til forbrukere?

Herbalife er forkjempere av å skape en åpen dialog mellom kundene og helsetilbudet deres. Dette er en hovedfaktor i å kunne sikre forbrukerens sikkerhet. Global forbrukersikkerhet hjelper legge til rette for disse samtalene ved å gjøre helse- og sikkerhetspersonell tilgjengelig for konsultasjoner med ethvert helsetilbud.

«Vårt industriledende sikkerhetsprogram bruker avansert teknologi og omfattende analytiske overvåkingsmetoder for å hjelpe oss gjøre forbrukernes tilbakemeldinger om til kunnskap. Og med dette kan forbrukerne være sikre på at alt vi gjør er for å skape informerte produktbrukeropplevelser, opplæringsverktøy og -materialer for ernæringssikkerhet, robuste risikodempende protokoller, og selvsagt, opprettholde godt produktforvaltning ved å samsvare med alle forbrukersikkerhetslover globalt.» Kristy Appelhans – MSRA, NMD, Visepresident – Global forbrukersikkerhet

Herbalife globale forbrukersikkerhetsteam svarer gjerne på produktrelaterte spørsmål fra helsepersonale. Enten det er spørsmål om produktet egner seg for kunder med visse kostholdsrestriksjoner eller andre unike medisinske faktorer. Helsepersonell kan direkte kontakte selskapet på e-post  gcs@herbalife.com.