FLaytout Menu

Ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål? Vi har svar. Dette er din one-stop-ressurs for alle vanlige spørsmål om Herbalife. ?

F1 Strawberry Shake with decorative strawberries

​​​​Kan Herbalife-produkter forårsake nyresvikt?​

Nei, Herbalife-produkter forårsaker ikke nyresvikt. Alle Herbalife-produkter er helt trygge å bruke, men om du er usikker på de spesifikke ernæringskravene til kroppen din, kontakt fastlegen din for råd. Som de fleste ernæringsselskaper, bruker vi alltid ingredienser som proteiner, koffein, kalium, fosfor og andre, i mengder basert på %RI: Referanseinntak for en person med en sunn livsstil. Herbalife-produkter inneholder naturlige ingredienser og næringstoffene vi bruker er viktige for å vedlikeholde en balansert ernæring.

Men, vi anbefaler personer med redusert nyrefunksjon eller kronisk nyresykdom om at de alltid bør kontakte deres nyrespesialist eller fastlege før de introduserer endringer i kostholdet deres. Nyresvikt kan forårsakes av et ekstremt proteininntak, høye koffeindoser og en intoleranse for visse typer mat.

Er det trygt for meg å innta Herbalife-produkter hvis jeg har en kronisk nyresykdom?

Hvis du er usikker på de spesifikke ernæringskravene til kroppen din, kontakt fastlegen din for råd.

Protein

Proteinshakene våre, som Pro 20 Select og Tri Blend, inneholder 20 gram protein per porsjon. Person med kronisk nyresykdom som ønsker å bytte ut et måltid eller et mellommåltid med en shake med høyt proteininnhold, må forstå hvilke næringsstoffer kroppene deres trenger for å unngå potensielle konsekvenser for nyrene.

Alle våre produkter med høyt proteininnhold er utviklet for å bidra til opprettholdelse av og vekst av muskelmasse og å opprettholde et normalt skjelett. Vår Formula 1-måltidserstatning shake gir 18 gram protein og inneholder 25 vitaminer og mineraler (basert på %RI: Referanseinntak for en person med en sunn livsstil), inkludert vitamin D som bidrar til et normalt fungerende immunforsvar.

Kalium og fosfor

I vår Formula 1 Vanilla Cream-shake er det 342 mg fosfor og 682 mg kalium per 250 ml ferdig produkt (når forberedt med en soyadrikk som beskrevet på produktetikettene).

Sammenlignet med vår Formula 1 Strawberry Delight som har 466 mg fosfor og 768 mg kalium per 250 ml ferdig produkt (når forberedt med en soyadrikk som beskrevet på produktetikettene).

Personer med nyresykdommer som benytter et kaliumredusert kosthold må holde inntaket av kalium under 2 000 mg per dag – som anbefalt av National Kidney Foundation. Det anbefales også at personer med nyresykdom (som ikke er på dialyse) spiser mellom 800–1000 mg fosfor per dag.

Som vist ovenfor, har våre Formula 1-smaker forskjellige mengder ingredienser. Dette er på grunn av smaksvariasjonen vår. Det er viktig å alltid sjekke etiketten før inntak for å sørge for at du får i deg riktig mengde vitaminer og mineraler i produktet.

Koffein

Enkeltporsjoner av enkelte Herbalife-produkter inneholder kun litt mindre koffein enn en gjennomsnittlig kopp kaffe. En kopp kaffe har omtrent 85 mg til 100 mg koffein. Herbalife-produkter med koffein inkluderer: Urtetekonsentrat med omtrent 50 mg per porsjon; og Liftoff®-tabletter som har 75 mg per porsjon.

1. KOMMISJONSFORORDNING (EU) nr. 432/2012 av 16. mai 2012 om fastsettelse av en liste over tillatte helsepåstander om næringsmidler som ikke viser til redusert sykdomsrisiko eller barns utvikling og helse.