FLaytout Menu

Ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål? Vi har svarene. Dette er din komplette ressurs for ofte stilte spørsmål om Herbalife.

Our Company
Leaf background

​​Er Herbalife bra for meg?​

Ja, Herbalife er bra for deg. Ernæring av høy kvalitet legger grunnlaget for alt vi gjør. Vår prisvinnende Formula 1-måltidserstatningsshake er utviklet med soyaproteinisolat, som anses som et komplett protein, og det inneholder alle de essensielle aminosyrene som bidrar til vekst og opprettholdelse av muskelmasse, og hjelper deg opprettholde et normalt skjelett.

Vår måltidserstatningsshake inneholder også 25 essensielle mineraler og vitaminer som bidrar til immunforsvarets normale funksjon, opprettholdelse av et normalt skjelett og reduksjonen av tretthet og utmattelse, blant annet.

I tillegg til næringsverdien til produktene våre, sørger vi også for høyeste kvalitet gjennom en rekke strenge kontroller, fra innhentingen av ingrediensene til det ferdige produktet, inkludert kvalitetssikring, sikkerhet, vitenskap, regulerende, sensorisk og etikettdesign. Vi kaller dette vår korn til næring-forpliktelse.

Vår korn til næring-forpliktelse er et kvalitetskontrollsystem i 14 trinn.

Alt starter med høykvalitets ingredienser, fra de første tre trinnene: planting, kultivering, innhøsting. Disse trinnene sørger for at vi har full sporbarhet for alle de aktive ingrediensene i produktene våre.

Deretter begynner produksjonsprosessen. Dette inkluderer toppmoderne blanding, komprimering, innpakking og produksjon.  Vi garanterer at kundene mottar et produkt av nøyaktig samme høye kvalitet hver gang, enten de bruker produktet i Storbritannia, Frankrike, India eller Mexico.

Alle våre produksjonsanlegg og laboratorier møter eller overstiger gode produksjonspraksiser, og våre laboratorier i verdensklasse har oppnådd det høyeste akkrediteringsnivået, som reflekterer vår strenge etterfølgelse av industriledende standarder.

Hver av disse akkrediteringene sørger for at:

  • The International Organisation for Standardisation (ISO) 17025-akkreditering ser at Herbalife sine laboratorietester er nøyaktige og pålitelige.  

  • NSF International certifications ser at Herbalife sine produksjonsanlegg produserer alle våre produkter etter egnede regelverk. Produktene våre fortsetter å møte krav til spesifikasjoner og etiketter.  

  • NSF anerkjenner også at Herbalife24-produkter er fri for forbudte stoffer, i henhold til ledende internasjonale organisasjoner og ligaer.  

  • The Natural Health Products (NHP) Alliance ser at Herbalife tar i bruk DNA-baserte testverktøy, slik at hver ingrediens består av den nøyaktig samme plantearten og botanikken nødvendig for å støtte produktet helsekrav.