FLaytout Menu

Ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål? Vi har svarene. Dette er din komplette ressurs for ofte stilte spørsmål om Herbalife. ​

Our Company
Our Company

​​​​Fungerer Herbalife?​

Ja, Herbalife fungerer. Våre selvstendige Distributører har hjulpet millioner av kunder over hele verden nå ernæringsmålene deres.

Fungerer Herbalife sine produkter?

Ja, produktene til Herbalife fungerer. Alle produktene våre er forsket på, utviklet og distribuert med det samme målet – forbedre ernæringsvaner over hele verden med velsmakende, vitenskapsbaserte ernæringsprodukter. Dette underbygges av den støttende oppmuntringen og fellesskapet som våre selvstendige Distributører gir til hver av kundene deres. Herbalife-produkter fungerer best når de brukes som en del av et balansert kosthold i en sunn og aktiv livsstil. Derfor hjelper våre selvstendige Distributører kundene deres med individuelle kostholdsplaner og produktanbefalinger over hele verden.

Lett sagt, hjelper vi personer over hele verden finne riktig balansert kosthold.

I 2020 solgte Herbalife 1,9 porsjoner proteinshake globalt. Vi har bygget langvarige forhold basert på tillit. Vi er forpliktet til å opprettholde den tilliten ved å investere i kvaliteten til produktene våre for millioner av brukere over hele verden.

Fungerer Formula 1-måltidserstatning?

Ja, Formula 1 fungerer. Når den brukes sammen med en sunn, balansert livsstil, hjelper våre måltidserstatningsshake deg møte dine ernæringsmål. Alle Herbalife Formula 1-måltidserstatningsprodukter er formulert i samsvar med globale og lokale regelverk. I Europa, produseres våre produkter i samsvarer kommisjonsforordning 2016/1413, som legger frem detaljer om sammensetningskravene et produkt må etterfølge for å kvalifisere som en måltidserstatning for vektkontroll.

The European Food Safety (EFSA) har utført en uavhengig vurdering av måltidserstatninger som samsvarer med EU-direktiv 96/8/EC på energibegrensede kosthold og genererte en positiv mening (https://www.efsa.europa.eu/it/efsajournal/pub/1466).

Dermed har Europakommisjonen autorisert to helsekrav knyttet til måltidserstatninger for vektkontroll og vedlikehold av vekt.

  • «Å erstatte ett hovedmåltid daglig med en måltidserstatning, som del av et energibegrenset kosthold, bidrar til å opprettholde vekten etter vektnedgang.»
  • «Å erstatte to daglige hovedmåltider med måltidserstatninger, som del av et energibegrenset kosthold, bidrar til vektnedgang.»

Hvorfor Herbalife fungerer

Etter å ha hjulpet millioner av mennesker over hele verden oppnå deres helse- og ernæringsmål, fungerer Herbalife. Enten du er på utkikk etter å inspirere andre, eller du trenger en hjelpende hånd. Herbalife gir deg muligheten til å bli en del av et sterkt fellesskap og dra nytte av kliniske beviste ernæringsprodukter.