FLaytout Menu

Ofte stilte spørsmål

​​Har du spørsmål? Vi har svarene. Dette er din komplette ressurs for ofte stilte spørsmål om Herbalife.

Leaf background
Leaf background

​​Er Herbalife trygt for diabetikere?​

Våre ernæringsfysiologer anbefaler at alle med diabetes prater med fastlegen sin før de foretar noen kostholdsendringer, da alle har unike ernæringsbehov. Alle Herbalife-produkter er laget for å samsvare med EU- og nasjonale regelverk for å sørge for at de er trygge for sunne voksne.

Kan diabetikere bruke Herbalife-produkter?

Personer med diabetes kan inkludere en rekke Herbalife-produkter i det daglige kostholdet deres. Men næringsverdien på tvers av produktsortimentet vårt varierer avhengig av smak, porsjonsstørrelse og produktformål.   

For eksempel inneholder Herbalife Formula 1-måltidserstatningshake Vanilla Cream 21 gram karbohydrater per 250 ml, der Formula 1-måltidserstatningshake Banana Cream inneholder 20 gram karbohydrater per 250 ml (når de tilberedes i henhold til produktetiketten).

Hvilke produkter som egner seg for diabetikere avhenger av en rekke faktorer. Dette inkluderer helsestatus, type diabetes, personlige grenser for karbohydrater anbefalt av lege og bruk av legemidler.

Det er også viktig å huske at kostholdsendringer kan påvirke både blodsukkerkontroll og -legemidler, i tillegg til det faktum at noen personer med diabetes kan ha visse kostholdsrestriksjoner.

Diabetikere med type 1-diabetes kan ha andre ernæringskrav enn diabetikere med type 2-diabetes. Alle som jobber innen helse kan kontakte Herbalife direkte dersom de har videre spørsmål om vårt produktsortiment - gcs@herbalife.com.