FLaytout Menu

Kristy Appelhans

NMD, MSRA – Vice President, Global Consumer Safety

Biografi

Dr. Kristy Appelhans er visepresident for global forbrukersikkerhet hos Herbalife. Til dags dato har hun mer enn 20 års erfaring med å jobbe i en mangfoldig kapasitet innen helse- og treningsbransjen. Dr. Appelhans fullførte sin grunnutdanning i klinisk ernæring i 2003 og fullførte deretter doktorgraden i naturopatisk medisin i 2007. Hun har vært i privat praksis siden 2009. I 2016 tok Dr. Appelhans også en mastergrad i regulatoriske saker. Som leder for global forbrukersikkerhet hos Herbalife, har Dr. Appelhans ansvaret for et omfattende globalt program for sikkerhetsårvåkenhet og samsvar, samt opplæring i ernæringssikkerhet for ansatte og forbrukere.

Med Dr. Appelhans sitt lederskap, er Global Consumer Safety sitt dynamiske team av fagfolk innen helse, vitenskap og forbrukerrelasjoner i stand til å støtte Herbalifes markeder globalt ved å administrere, vurdere og håndtere alle helserelaterte henvendelser, inkludert bivirkninger og klager på produktkvalitet. I tillegg er Dr. Appelhans nøkkelpersonen for å implementere passende driftsprosedyrer, teknologier og standardisert nomenklatur som er nødvendig for at selskapet skal kunne gjennomføre meningsfull datatrending etter markedet og signaldeteksjon av hensyn til forbrukersikkerhet.

Blant hennes mange publikasjoner relatert til global trygghet tilknyttet mat og kosttilskudd og monitorering, var Dr. Appelhans nylig medforfatter av et kollegialt lærebokkapittel om sikkerhetsovervåking i boken «New Product Development in Nutraceutical and Functional Foods: From Concept to Market.» Hun deltar også ofte i bransjehandels-webinarer og symposier for å fremme samarbeid og kunnskapsdeling blant bransjefolk og for å bidra til å sette standarder og beste praksis innen forbrukersikkerhetsårvåkenhet.

Dr. Appelhans er også ofte involvert i ulike bransjerelaterte harmoniserings- og reguleringsprosjekter, inkludert rådgivende bidrag. Hun deltok i gjennomføringen av International Alliance of Dietary Supplement Association's Global Guide for håndtering av klager om uønskede hendelser.

For å videre følge sin kjærlighet for fitness, helse og vitenskap, er Dr. Appelhans ofte dommer og konkurrent i bodybuilding- og fitness-konkurranser på profesjonelt nivå. Noen av hennes favorittprodukter fra Herbalife inkluderer Simply Probiotic, Formula 1 Næringsrikt måltid nutritional shake mix, Banana Caramel og Herbalife24® Rebuild Strength.