FLaytout Menu

Laura Chacon-Garbato

LME – Direktør, Worldwide Nutrition Education and Training

Formann i Herbalifes rådgivende råd for ytre ernæring

Biografi

Laura Chacon-Garbato er direktør for Worldwide Nutrition Education and Training hos Herbalife og lederen for Outer Nutrition Advisory Board. Styret består av dyktige og lidenskapelige fagfolk med kjærlighet for hud-, hår- og kroppspleie, som alle understreker viktigheten av ernæring.

Før hun begynte i selskapet, begynte Laura sin utdannelses- og opplæringsreise ved å oppfylle sitt oppdrag om å styrke og instruere ledere i skjønnhetsindustrien. Hun har en bakgrunn i kjente globale personlige pleiefirmaer, hvor hun var ansvarlig for utdanningsstrategi og gjennomføring av forretningsmål. I tillegg ansatte, trente og utviklet hun hundrevis av salgsstyrker som genererte millioner av dollar i årlige salg.

Laura har gjennomført utdannings- og opplæringskurs for å styrke team med høy ytelse og har vært medvirkende til å åpne globale markeder. Vi er begeistret over at hun fortsetter å være et stolt medlem av Herbalifes bedriftsteam og streber etter å fremme produktopplæring og inspirerende opplæring.

Hun har en mastergrad i medisinsk ernæring fra Arizona State University, er autorisert estetiker og har mottatt videreutdanning fra International Dermal Institute i USA Hun er også medlem av Associated Skin Care Professionals (ASCP). Hennes favoritthobbyer er å reise til nye steder og prøve lokal mat. Hennes populære Herbalife®-produkter inkluderer Formel 1 Nutritional Shake Mix French Vanilla, Urtete-konsentrat original, Herbalife SKIN® Collagen Beauty Booster og Herbalife SKIN® Protective Moisturizer Broad-Spectrum SPF 30.