FLaytout Menu
lh-exp-michelle-ricker-global.jpg

Michelle Ricker

RDN – Director, Worldwide Health Education and Training Chair, Herbalife Dietetic Advisory Board

Biografi

Michelle Ricker er direktør for Worldwide Health Education & Training og leder av Herbalife Dietetic Advisory Board. I sin rolle er Ricker i stor grad ansvarlig for global bedriftsutdanning, opplæring og videreutvikling og forbedring av Better Coaching-programmet, samt et CDC-sertifisert livsstilstransformasjonsprogram. Hun er en registrert kostholdsekspert med mer enn 25 års erfaring innen ernæring, fitness og genomikk.

I sin tidligere yrkeserfaring fungerte Ricker som direktør for ernæring for DaVita, Inc. og USA Renal Care, Inc. og som direktør for forskning og utvikling for Apex Fitness, Inc. Hun brukte også sin kunnskap om ernæring og fitness i sammensetningen av kosttilskudd for 24 Hour Fitness Worldwide og Apex Branded Supplements og var prosjektleder for bodybugg®, en ernæring og fitness bærbar enhet.

Hun opprettet et interaktivt ernærings- og treningsnettsted for United States Air Force og har et patent for Proplete® IDPN-terapi for nyredialysepasienter. Gjennom årene har hun jobbet med flere profesjonelle idrettsutøvere for å utvikle ernærings- og treningsplaner.

I tillegg til å ha en bachelorgrad i dietetikk fra University of Dayton, er Ricker en sertifisert helse- og treningsinstruktør gjennom American College of Sports Medicine (ACSM) og National Academy of Sports Medicine (NASM). Hun er også en International Society of Sports Nutrition-sertifisert treningspedagog. Ricker liker vektløfting og treningsaktiviteter utendørs, og hennes favorittprodukter fra Herbalife er Herbalife24® Rebuild Strength, Immunity Essentials og Simply Probiotic.