FLaytout Menu

Samantha Clayton

OLY, ISSA-CPT – Vice President, Sports Performance and Fitness Education Vice Chair, Herbalife Fitness Advisory Board

Biografi

Samantha Clayton er visepresident for Sports Performance and Fitness Education hos Herbalife. Hun er også nestleder i Herbalife Fitness Advisory Board. Hun har direkte ansvar for alle aktiviteter knyttet til trening og kondisjonsopplæring for Herbalifes selvstendige distributører og ansatte, og leder et team som utformer ernæringsprotokoller for toppidrettsutøvere.

Hun er sertifisert PT med sertifiseringer innen gruppe-fitness, fitness-program for ungdom, senior-fitness og atletisk kondisjon. Gjennom gruppetreningsøkter og treningspedagogiske verktøy sørger hun for at forbrukerne forstår den viktige rollen trening spiller i å leve en bedre og lykkeligere livsstil. Hun bidrar også til å skape, organisere og fremme treningsprogrammer og aktiviteter for ansatte som en integrert del av selskapets velværeprogram.

Etter å ha prestert på høyeste atletiske nivå, representerte Clayton Storbritannia ved OL 2000 i Sydney i både 200 m og 4x100 m stafett.

Clayton har en tilknyttet grad i farmasøytisk vitenskap og studerte kjemi ved University of Wolverhampton. Hun fortsatte deretter med å ta en bachelorgrad i folkehelse og en mastergrad i medisinsk ernæring fra henholdsvis American Public University og Arizona State University. Hun er firebarnsmor og liker å heie på barna sine under idrettsaktivitetene deres. Hennes favorittprodukt fra Herbalife er Herbalife24® Rebuild Strength.