FLaytout Menu
Executive Management. For Bio and title go to: iamherbalifenutrition.com/leadership

Dana Ryan

Ph.D., MA, MBA – Director, Sports Performance, Nutrition and Education Chair, Herbalife Fitness Advisory Board

Biografi

Dr. Dana Ryan er direktør for Sports Performance, Nutrition and Education hos Herbalife. Hun er også leder av Herbalife Fitness Advisory Board. I sin rolle er hun ansvarlig for å hjelpe med etablere selskapet som en global leder innen sportsernæring. Hennes hovedfokus er å støtte Herbalife-sponsede idrettsutøvere over hele verden ved å utvikle ernærings- og sportsprestasjonsprogrammer, samt designe og administrere kliniske idrettsstudier. Dr. Ryan har jobbet med medlemmer av LA Galaxy, Flamengo, Barcelona SC, Liga i Ecuador, fotballspillere som trener for profesjonell fotball og andre idrettsutøvere til støtte for deres ernæringsprogrammer.

Før hun begynte i Herbalife, underviste hun i treningsfysiologi og relaterte kurs ved California State University, Los Angeles (CSULA), og gjennomførte forskning ved University of California, Los Angeles (UCLA)*, om virkningen av samfunnsbaserte ernærings- og fysiske aktivitetsprogrammer på hjertesykdomsrisiko. Hun var styrmann for University of Washington Division 1 mannskapslag som laveregradsstudent og fortsatte deretter med å trene roing i San Diego og Arizona i åtte år.

Dr. Ryan fullførte sin doktorgrad i fysisk aktivitet, ernæring og velvære ved Arizona State University, hvor hun studerte virkningen av vitamin D-tilskudd på endotelfunksjon, betennelse og VO2 max hos eldre voksne. Hun tok en MBA-grad fra USC og en mastergrad i kinesiologi fra San Diego State University. Dr. Ryan er også sertifisert i ernæring for optimal helse, velvære og ytelse. En lidenskapelig idrettsutøver, Dr. Ryan liker all vannsport, spesielt roing. Hennes favoritt Herbalife-produkter er Herbalife24 Liftoff®, Herbalife24® Rebuild Strength og Enrichual Hemp Facial Serum.

*Som en del av deres retningslinjer, støtter ikke University of California spesifikke produkter eller tjenester.