FLaytout Menu

Luigi Gratton

M.D., MPH – Vice President, Training Chairman, Herbalife Nutrition Advisory Board

Biografi

Dr. Luigi Gratton er visepresident for opplæring hos Herbalife. I denne rollen er Dr. Gratton ansvarlig for å sikre at våre selvstendige Herbalife-distributører har en grundig forståelse av Herbalifes produkter, ingredienser og fordeler. Dr. Gratton er også styreformann i Herbalife Nutrition Advisory Board, et globalt team av eksperter som bidrar til å utdanne Herbalifes selvstendige distributører i helse og ernæring.

Han gir opplæring på arrangementer rundt om i verden og forbedrer Herbalifes selvstendige distributørers kunnskap om våre produkter. Han samarbeider tett med distributørens instruktører for å sikre at nøyaktig produktinformasjon spres videre.

Dr. Gratton har en medisinsk grad fra Icahn School of Medicine på Mount Sinai i New York City og fullførte et postdoktoralt stipendiat i klinisk ernæring ved David Geffen School of Medicine ved UCLA.* I tillegg har Dr. Gratton jobbet som legespesialist i familiemedisin og klinisk lege ved UCL* Center for Human Nutrition sitt Risk Factor Obesity Program. Han har også blitt tildelt diplomatstatus av American Board of Family Practice og American Board of Physician Nutrition. Dr. Gratton liker å jogge, sykle, gå på tur og svømme. Hans favorittprodukter fra Herbalife inkluderer Herbal Aloe Concentrate, Herbalifeline® og Herbalife24® Rebuild Strength.

*Som en del av deres retningslinjer, støtter ikke University of California spesifikke produkter eller tjenester.