FLaytout Menu

Rocio Medina Badiano

M.D. – Medleder og medlem, Herbalife Nutrition Advisory Board

Biografi

Dr. Rocio Medina er medleder og medlem av Herbalife Nutrition Advisory Board (NAB). Hun er også medlem av The Obesity Society og American Society for Nutrition.

Før han begynte i Herbalife, hadde Dr. Medina hadde en privat praksis i klinisk ernæring og overvekt. Hun var også førsteamanuensis i postgraden klinisk ernæring og overvekt ved University of Monterrey i Mexico, hvor hun bidro til å designe et studieprogram. Hun har tidligere fungert som medisinsk koordinator for regjeringen i Monterrey og var et grunnleggende medlem, visepresident og president for AINCO, en skole for fagpersoner innen ernæring og overvekt.

Dr. Medina fikk sin medisinske grad fra det autonome universitetet i Nuevo Leon, i Monterrey, Mexico. Hun fullførte også to ernærings- og overvektsgrader ved Autonomous University t i Nuevo Leon og University of Monterrey. Dr. Medina lever en sunn, aktiv livsstil ved å sykle, stand up paddling, og lage næringsrike måltider. Hennes favorittprodukter fra Herbalife inkluderer Protein Drink Mix, Herbalife SKIN® Collagen Beauty Booster, Simply Probiotic og Herbalife24® Rebuild Strength.