FLaytout Menu
Susan Bowerman

Susan Bowerman

​​M.S., R.D., CSSD, CSOWM, FAND – Senior Director, Worldwide Nutrition Education and Training

​Nestleder, Herbalife Dietetic Advisory Board 

​Biografi

Susan Bowerman er seniordirektør for Worldwide Nutrition Education and Training hos Herbalife. Hun er også nestleder i Herbalife Dietetic Advisory Board (DAB). Som registrert kostholdsekspert gir Bowerman Herbalifes selvstendige distributører opplæring i vår globale ernæringsfilosofi og er ansvarlig for utviklingen av ernæringsutdanning og opplæringsmateriell. 

Før hun begynte i Herbalife, var Bowerman assisterende direktør for UCLA* Center for Human Nutrition. Hun har også hatt avtaler som adjungert professor i ernæring ved Pepperdine University i Malibu, California, og som foreleser i ernæring ved Department of Food Science and Nutrition ved California Polytechnic State University i San Luis Obispo, California.

Hun var også konsulent for (daværende) Los Angeles Raiders i seks sesonger og var medvirkende spaltist for Los Angeles Times sin helsespalte i to år. Hun er en produktiv forfatter, etter å ha skrevet mange artikler om ernæring og sunn mat. Bowerman har også vært medforfatter av en rekke forskningsartikler og bokkapitler og var medforfatter av to bøker for publikum: «What Color Is Your Diet?» og «The L.A. Shape Diet» av Dr. David Heber, utgitt av Harper Collins i henholdsvis 2001 og 2004. Hun har undervist mye og utviklet utdanningsprogrammer for enkeltpersoner, grupper og næringer med fokus på helsefremmende, vektkontroll og sportsernæring.

Hun ble uteksaminert med utmerkelse fra University of Colorado med en bachelorgrad i biologi og fortsatte med en mastergrad i matvitenskap og ernæring fra Colorado State University. Hun fullførte sin dietetiske praktikantstilling ved University of Kansas og er styresertifisert i sportsdietikk og i overvekt og vektkontroll. Bowerman er også medlem av Academy of Nutrition and Dietetics. Når hun ikke er opptatt med å undervise og skrive, liker hun å tilbringe tid med familien, lage mat og jobbe i hagen. Hennes favorittprodukter fra Herbalife er blant annet Simply Probiotic og Formula 1 Næringsrikt måltid nutritional shake mix Banana Caramel flavor.

*Titler er kun for identifikasjonsformål. Som en del av deres retningslinjer, støtter ikke University of California spesifikke produkter eller tjenester.